The Happy Ending Dansk/Danish Undertekster HD

Home Forums Creating or Owning Business Systems The Happy Ending Dansk/Danish Undertekster HD

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #16042

  Carl
  Participant

  Titel: Happy Ending

  Se Happy Ending Online

  Brug nedenstående links til at se Happy Ending fuld film online stream

  Klik her for at Streaming: https://123movs.xyz/dk/?film=71#bossandinvestor021419

  .
  .
  .
  .
  .

  Blu-ray / BD / BRRip Blu-Ray / BluRay / BLURAY BDRip BRRip BDMV BDR BD25 / BD50 (også BD5 / BD9) Meget almindelig
  Blu-ray eller Bluray-rip er kodet direkte fra Bluray-disken til Happy Ending 1080p eller 720p (afhængigt af diskkilden), og brug x264- eller x265-codec’en. De kan rives fra BD25 eller BD50-diske (eller UHD Blu-ray ved højere opløsninger).

  BDRips er fra en Bluray disk og Happy Ending kodet til en lavere opløsning fra sin kilde (dvs. 1080p til 720p / 576p / 480p).

  BRRips er en allerede kodet video i en HD-opløsning, som derefter transcodes til en SD-opløsning. Happy Ending BRRips er kun fra en HD-opløsning til en SD-opløsning, mens BDRips kan gå fra 2160p til 1080p mv, så længe de går nedad i opløsningen af ​​kildeskiven. BDRips er ikke Happy Ending en transcode, men BRRips er.

  BD / BRRips i DVDRip-opløsninger kan variere mellem XviD / x264 / x265 codecs (almindeligvis 700 MB og 1,5 GB i størrelse samt større DVD5 eller Happy Ending DVD9: 4,5 GB eller 8,4 GB), størrelsen svinger afhængigt af
  længden og kvaliteten af ​​udgivelser, men Jo højere størrelse jo mere sandsynligt de bruger x264 / x265 codecs. En BD Happy Ending / BRRip til DVDRip-opløsning ser bedre ud, uanset fordi koden er fra en højere kvalitetskilde. BDRips og BRRips er ofte forvekslet med hinanden, men har fulgt ovenstående retningslinje, efter at Happy Ending Bluray har erstattet BDRip-titelstruktur i sceneudgivelser.

  BD5 / BD9 er også tilgængelige, som ligner deres modsatte DVD5 / DVD9 udgivelser. De er AVCHD-kompatible ved hjælp af BD-mappestrukturen (nogle gange kaldet Bluray Happy Ending RAW) og er beregnet til at blive brændt til disk for at kunne afspille i AVCHD-kompatible Bluray-afspillere. Flere almindelige typer er komplette Bluray-kopier (billeder / rå data), benævnt BD25 eller Happy Ending BD50, som måske eller måske ikke remuxes og transcodes aldrig. De brændes almindeligvis på Bluray-diske til afspilning.
  CAM fælles; Kvalitetsproblemer gør dette til et upopulært format
  En kopi lavet i en Happy Ending biograf med et videokamera eller en mobiltelefon. Lydkilden er kameraets mikrofon. Cam rips kan hurtigt vises online efter filmens første
  preview eller premiere. Kvaliteten varierer fra subpar til passende, afhængigt Happy Ending af gruppen af ​​personer, der udfører optagelsen og kameraets opløsning. Den største ulempe ved dette er lydkvaliteten. Mikrofonen optager ikke kun lyden fra filmen, men også baggrundslyden i biografen. Kameraet Happy Ending kan også optage bevægelser og lyd fra publikum i teatret, for eksempel når nogen står op foran skærmen, eller når publikum griner på et sjovt øjeblik i filmen.

  Telesync TS HDTS Happy Ending TELESYNC PDVD PreDVDRip Meget almindelig
  En telesync (TS) er en bootleg optagelse af en film optaget i en biograf, undertiden filmet ved hjælp af et professionelt kamera på et stativ i Happy Ending projektionsboksen. Hovedforskellen mellem en CAM og TS kopi er, at lyden af ​​en TS er optaget med en direkte forbindelse til lydkilden (ofte en FM microbroadcast, der leveres til hørehæmmede Happy Ending eller fra et indlæsningsteater). Ofte er en cam mislabeled som telesync. HDTS bruges til at mærke en High Definition videooptagelse.
  ARBEJDSPRINT Meget sjældent
  En kopi lavet af en ufærdig version af en Happy Ending
  film produceret af studiet. Typisk har et arbejdspapir manglende effekter og overlejringer, og adskiller sig fra dets teatralske udgivelse. Nogle arbejdspunkter har en tidsindeksmarkør, der kører i et hjørne eller Happy Ending på den øvre kant; nogle kan Happy Ending

  Tags:

  swesub Happy Ending filmer online

  Happy Ending Danish Film Free Se Online

  Happy Ending Danish Fuld Film Download

  se film online gratis på nettet lovligt

  Se Happy Ending

  streaming Happy Ending

  Happy Ending dansk film

  film man kan se på nettet gratis

  Film Happy Ending online

  Happy Ending dansk Fuld Film

  svensk text Happy Ending

  Watch Happy Ending filme online

  Happy Ending dansk film

  se gratis danske film på nettet

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.