Se A Star Is Born online: Danske Undertekster

Home Forums Creating or Owning Business Systems Se A Star Is Born online: Danske Undertekster

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #17135

  Carl
  Participant

  Titel: A Star Is Born

  Se A Star Is Born Online

  Brug nedenstående links til at se A Star Is Born fuld film online stream

  Kig på online fuld film i HD-billedkvalitet: https://123movs.xyz/dk/?film=86#bossandinvestor022019

  .
  .
  .
  .
  .

  R5.AC3.5.1.HQ Meget almindelig
  Hvad der er kendt som en R5 er et studie produceret ustyret telecine udgivet hurtigt og billigt for at konkurrere mod telecine online i Rusland. R5-mærket refererer til DVD-regionen A Star Is Born 5, som består af Rusland, det indiske subkontinent, det meste af Afrika, Nordkorea og Mongoliet. R5 udgivelser afviger fra normale udgivelser, idet de er en direkte Telecine-overførsel af filmen uden A Star Is Born nogen af ​​billedbehandlingerne. Hvis dvd’en ikke indeholder et engelsksprogligt lydspor, synkroniseres R5-videoen med et tidligere udgivet engelsk lydspor. Derefter tilføjes et LiNE-mærke. Det betyder, at lyden ofte ikke er så A Star Is Born god som DVD-Rips. For at tage højde for den mindre lydkvalitet, der typisk er til stede i R5-udgivelser, tager nogle udgivelsesgrupper den højkvalitets russiske eller ukrainske 5.1-kanal lydspor inkluderet med A Star Is Born R5 DVD’en og ændrer den med lydredigeringssoftware. De fjerner den ikke-engelske talte del af lyden og synkroniserer den resterende del, som indeholder lydkvalitet af høj kvalitet og musik med en A Star Is Born tidligere optaget kilde til engelsk vokal, som normalt tages fra
  en LiNE-tagget udgivelse. Resultatet af denne proces er et næsten dvd-kvalitet surround sound lydspor, der er inkluderet i filmudgivelsen. Udgivelser A Star Is Born af denne type er normalt mærket AC3.5.1.HQ og detaljer om hvad der blev gjort til lydsporet såvel som videoen er til stede i udgivelsesnotaterne, der følger med filmen.

  DVD-Rip DVDRip / A Star Is Born DVDMux Meget almindelig
  En endelig detailversion af en film, der typisk frigives, inden den er tilgængelig uden for dets oprindelsesregion. Ofte efter at en gruppe pirater udgiver en høj kvalitet DVD-Rip, A Star Is Born vil “race” for at frigive den film stoppe. Udgivelsen er en AVI-fil og bruger XviD-codec (nogle i DivX) til video, og almindeligvis MP3 eller AC3 til lyd. På grund af A Star Is Born deres høje kvalitet erstatter DVD-Rips generelt tidligere kopier, der allerede har været i omløb. Widescreen-dvd’er blev tidligere angivet som WS.DVDRip.

  DVDMux adskiller sig fra DVDRips, da de A Star Is Born

  Tags:

  A Star Is Born Fuld Film

  Se A Star Is Born

  Se Gratis Film På Nettet Lovligt

  Se Gratis Film På Nettet

  A Star Is Born Fuld Film

  Se A Star Is Born på Ipad

  A Star Is Born Danish Fuld Film Download

  A Star Is Born video on demand

  A Star Is Born iphone

  se gratis film på nettet

  svensk text A Star Is Born

  svensk undertext A Star Is Born

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.